5 tips til din grød
Vidste du, at du også kan bruge din grød til andre ting?
I dag giver vi dig fem tips til, hvordan du kan bruge vores grødblandinger fra The Great British Porridge Co.
Den klassiske varme grød
I skal selvfølgelig ikke snydes for den stensikre vinder - den klassiske varme grød. Hos BRODERS har vi alle tre varianter fra The Great British Porridge Co., og de er alle sammen super nemme at lave!
Du skal bruge 55 g af grødblandingen, komme 1 dl kogende vand ved, røre rundt i 30 sekunder, sætte låg på i 30 sekunder, og så er grøden færdig og klar til at blive toppet med din favorit topping. Nemmere bliver det ikke.
Køleskabsgrød
Hvis varm grød ikke lige er dig, så kan du prøve at lave en kold grød. Fremgangsmåden er egentlig den samme som ved den varme grød. Om aftenen blander du grødblandingen med en valgfri væske (for eksempel juice, mælk, kokosmælk osv.), og så skal det bare have lov til at stå og hygge sig i køleskabet natten over. Dagen efter rører du lige rundt i det en gang. Du kan eventuelt også blande lidt skyr eller græsk yoghurt i - det er også super lækkert! Og igen så er det bare at komme lidt lækkert på toppen, og så er det klar til at blive serveret.
Klatkager
Nu når vi til at snakke om, hvordan du kan bruge resterne fra din grød, hvis du har lavet for meget. Det første forslag er klatkager. Her det især super lækkert at bruge varianterne med Blåbær & Banan eller Jordbær & Peanutbutter, da de har en dejlig og sødlig smag, som er rigtig skøn i klatkager, hvilket gør dem lidt dessertagtige.
Måden hvorpå du laver klatkagerne, er ved at blande din grødrest med et æg, en sjat mælk, lidt mel og evt. lidt salt, og så steger du dem bare på en pande med lidt fedtstof ligesom almindelige små pandekager. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af serveringen, så server dem sammen med friske bær eller frugt samt lidt græsk yoghurt rørt op med lidt vanilje (her kan du for eksempel bruge vores vaniljepaste fra Taylor & Colledge).
Bagt havregrød
Hvis du har en lille rest grød liggende, kan du smide den med i røremaskinen, næste gang du bager et brød. Her er især varianten med Gojibær & Græskarfrø god! Du kan også bruge selve grødblandingen, som den er, og bruge til den til nogle mættende mysliboller til morgenbordet.
Grødchips
Det sidste vi vil foreslå, at du bruger grødresterne til, er grødchips. Det er super nemt at lave! Du tager bare det kogte grød og smører tyndt ud på en bageplade med bagepapir, og så bager du det i ovnen, indtil det er sprødt og gyldent. Uanset hvilken variant du vælger, får du en lækker, knasende snack ud af det.
Og med det har du nu fem tips til, hvordan du kan bruge vores grødblandinger. De er desuden alle sammen glutenfrie, veganske og uden tilsat sukker, så alle kan spise med af de lækre sager.
Vi håber, du er blevet inspireret og har lyst til at give dig i kast med noget af det. Tag os endelig på Instagram @broders.dk eller #brodersdk, hvis du prøver noget af det af. Vi elsker at følge med, når I bruger vores produkter!